Om oss

 

 

 

Vi på SWEBOOST är ett helsvenskat bolag som erbjuder mobilförstärkare & lösningar inom mobilsignalförstärkning främst mot företag och stora installationslösningarmen även mindre lösningar mot privatmarknad.

Vi har egen tillverkning & erbjuder Repeaters mobilsignalförstärkare av högsta standard och kvalitet men till ett lågt pris, samtliga våra modeller är godkända (av samtliga Svenska mobiloperatörer och enligt gällande regler PTS (Post och Telestyrelsen), RED CE direktivet samt RoHS, Repeater har snygg design, hög prestanda och ett mycket konkurrenskraftigt pris.
Vi erbjuder även tillbehör inom området. Utifrån kundens förutsättningar ser vi till att hitta den bästa lösningen och vi eftersträvar att alltid till det yttersta för att se till att våra kunder blir så nöjda som möjligt.

Vi specialicerar oss på att förstärka upp STORA byggnader areor och hjälper kunder med att förstärka upp deras mobilsignaler & mobila internet för STÖRRE areor upp till 35.000 m2 +

Med egen tillverkning och utveckling har vi kontroll över kvaliteten på produkterna.
Dessutom ger det oss möjlighet att erbjuda produkter till riktigt konkurrenskraftiga priser direkt till slutkund genom att undvika mellanhänder.

Våra repeaters är Nya RED CE-märkta/godkända och RoHS certifierade.

Kontakta oss!   Tel: 08-767 1999 eller via   E-post:kundtjanst@sweboost.se

så berättar vi mer om hur även ni kan förbättra er mobiltäckning!

Välkommen!

 

Multi Deal Network Sverige AB  

Orgnr: 559053-5562   (Moms 559053556201)

Rehnsgatan 3

113 57 Stockholm. 

Besöksadress: Terrängvägen 8, bottenplan.

129 48 Hägersten

Telefon: 08-767 1999

E-post: kundtjanst@sweboost.se

 

Foto på första sidan: "KSSS paviljong på Lilla Gastholmsgrund i Kanholmsfjärden" Bearbetning av Bengt E Nymans foto http://www.panoramio.com/photo/38956428